Menu CeaCon CeaCon

Ne jemi me mira e ndertimit

 

 

Kompania CEACON, e themeluar në vitin 2007, me traditë 11 vjecare, ka operuar me sukses në industrinë maqedonase të ndërtimit, vazhdimisht duke u zgjeruar dhe promovuar shtrirjen e shërbimeve nëpërmjet investimeve të vazhdueshme në modernizimin e paisjeve.

E dedikuar në punë dhe në participuesit e saj, në ndërtimin e shumë projekteve te rëndësisë së lartë, përmes së cilave kontribuoi dhe depërtoi në fushën e ndërtimit ku CEACON shpejtë gjeti vendin në shoqëri.

Gjatë zhvillimit, CEACON arriti të bëhet një nga kompanitë kryesore të ndërtimit në tregjet e brendshme, si dhe rajonale, kryesisht, falë aftësive, inovacionit dhe njohurive të gjithë ekipit të perkushtuar si dhe aftësisë së shquar për përshtatjen ndaj ndryshimeve në mjedisin e biznesit.

CEACON vazhdimisht e zgjeron shtrirjen e shërbimeve duke ju mundësuar klientëve cilësi dhe inovacion në gjithë ndërtimet sipas standarteve evropiane.

Kompania e ndërtimit CEACON përfaqeson me sukses, në gjithë shtetin dhe rajonin, shërbimet pasuese: inxhinieri ndërtimi, arkitekturë, konstruksione ndërtimore, hidro-konstruksione, shërbime transporti.

 

 

Vizioni dhe Misioni

 

Misioni i kompanisë sonë është të shndërohet në produkt të cilësisë kulminante që do të përputhet me nevojat e klientëve dhe në këtë menyrë të arrijë pozicionim më të mirë në treg. Sot është rëndë të jesh ndryshe, kreativ dhe inovator. Ne luftojmë cdo hap deri te produkti dhe shërbimi final që ofrojmë, të jemi profesionistë të vërtetë, sespse është e vetmja mënyrë që garanton sukses.

Me përpjekjet e përbashkëta të ekipit tonë, puna në ekip dhe energjia pozitive, ne realizojmë ëndrrën tonë – “punë e bërë si duhet cdo ditë”. Duke investuar vazhdimisht në teknologjinë e fundit, staf të kualifikuar dhe komunikim të hapur me klientët tanë, ne arrijmë që oferta e produkteve dhe shërbimeve tona të jetë e jashtëzakonshme dhe kjo përfaqëson përparesinë tonë më të madhe.

Vizioni ynë është prezentimi në tregun botëror, krijimi i rrjetit të partnerëve internacional, njohja globale e CEACON me reputacion të pasur në fushën e ndërtimit.

Korporata

11 vite
54 projekte
235 klientë
corporate-2
corporate-1

Mjetet

3
4
22
13
5
9

Ne jemi gati për biznesin tuaj!

buldozer

Shërbimet Tona

Renovim

Renovim

Renovim Me qëllim të përmirësimit të kushteve ose shfrytëzimit të hapësirës shtesë kryhen ndërhyrje.    Për arritje të efikasitetit maksimal, renovimi përfshin:   inspektim, matje, analizë, llogaritje, projektim dhe rindërtim të strukturës ekzistuese (në gjendje stabile ose të dëmtuar),  zgjerimi i sipërfaqes,  shtimi vertikal.

Arkitekturë

Arkitekturë

Arkitekturë Më qellim të shërbimit në nivel të lartë për lirinë e idesë së klientit, ne e bazojmë punën në procesin e dizajnimit i cili është në funksion të analizës, dizajnit dhe cilësisë së performancës konstruksionit. Në perfomancën e konstruksionit kujdeset zyra e dizajnimit CEACON ku stafi profesionist me aftësi të larta dhe inovative në…

Menaxhim Ndërtimi

Menaxhim Ndërtimi

Inxhinieri ndërtimore Shtrirja e shërbimeve që ofron kompania përfshin ndërtimin e ri si dhe rindërtimin e objekteve ekzistuese, rrugë regjionale dhe lokale, bulevarde, ndërtesa etj. Konstruktim i ndërtesave CEACON është i suksesshme në konstruimin e ndërtesave, kjo tregohet në suksesin dhe cilësinë e realizimit të rikonstruimeve të ndërtesave ekzistuese Hidro – Ndërtim Konstruimi i digave,…

Projektet

Construction of Administrative Building “TIDZ” – Tetovo

Construction of Administrative Building “TIDZ” – Tetovo

TIDZ / TETOVO

Construction of small Hydropower plant Gabrovska 103

Construction of small Hydropower plant Gabrovska 103

Dobroste - TETOVO

Residental Building “Tetovo”

Residental Building “Tetovo”

TETOVO

Residental Building “Center”

Residental Building “Center”

Center / SKOPJE

Residental Building “Saraj”

Residental Building “Saraj”

Saraj - SKOPJE

Residental Building “Avtokomanda”

Residental Building “Avtokomanda”

Gazi Baba - SKOPJE

Construction of small Hydropower plant “Gabrovska 104”

Construction of small Hydropower plant “Gabrovska 104”

Dobroste - TETOVO

Construction a part of buildings of “Ethno Village”

Construction a part of buildings of “Ethno Village”

Gorno Nerezi-Skopje

Residental Building “Alumina”

Residental Building “Alumina”

Taftalidze - SKOPJE

Construction of small Hydropower plants “Virovo”

Construction of small Hydropower plants “Virovo”

Virovo-DEMIR HISAR

Residental Building “Skopje”

Residental Building “Skopje”

Center - SKOPJE

Construction of Commercial Building “ETC”

Construction of Commercial Building “ETC”

GOSTIVAR

Construction of Commercial Building “OTO BMW KUJTIM”

Construction of Commercial Building “OTO BMW KUJTIM”

TETOVO

Construction of Secondary School Building “SARAJ”

Construction of Secondary School Building “SARAJ”

Saraj - SKOPJE

Construction of Commercial Building “Helga Company”

Construction of Commercial Building “Helga Company”

TETOVO

USAID -Reconstruction of the river-bed and damaged cascade of the river “Osojnica”

USAID -Reconstruction of the river-bed and damaged cascade of the river “Osojnica”

VINICA

USAID -Reconstruction of the river-bed and damaged cascade of the river “Ponika”

USAID -Reconstruction of the river-bed and damaged cascade of the river “Ponika”

Dobroste - TETOVO

USAID – Reconstruction of the river-bed and damaged cascade of the river “Studenicani”

USAID – Reconstruction of the river-bed and damaged cascade of the river “Studenicani”

USAID -Rehabilitation of landslide in village “Prisojnica”

USAID -Rehabilitation of landslide in village “Prisojnica”

Rostushe - MAVROVO

UNDP – Rehabilitation a Landfill “Tetovo”

UNDP – Rehabilitation a Landfill “Tetovo”

TETOVO

worker

Pse Mos Bashkëpunojm ?

 

Referencat

Our Blog

Na Kontakto!